CERMIN MEKAP BERLAMPU
RM 50.00
Qty 

WEIGHT: 3 GM
RETROART MALAYA
NO.33, TINGKAT BAWAH
TAMAN AMALINA LESTARI, 27600 RAUB , PAHANG.
27600 RAUB

PAHANG
0126254965
retroart.malaya@gmail.com
Ada tak yang memang dah lama teruja nak ada cermin mekap berlampu sendiri.??????Yerlah selalu pergi butik mekap je mesti depa ada satu cermin dengan LED bulbs, terruja tau nak Makeup pon syok je, lebih-lebih lagi yang jenis suka rekod video mekap tutorial tu, of course dapat dah kelebihan kat situ dapat ligthing...

Tak reti nak pilih produk yang sesuai untuk anda?????
Tak perlu bimbang kami bantu anda!!!

Kenapa Anda Perlu Ada Produk Ini??
-ringan
-mudah dibawa
-saiz yang kecil
-mempunyai banyak warna cahaya
-kukuh
-stabil

Kelebihan Produk Kami:
-meningkatkan tahap keyakinan diri sebelum keluar rumah
-meratakan wajah dengan sekata
-kecerahan di bawah seimbang

Dapatkan harga terbaik dengan hubungi kami

wasap.my/601126765144
wasap.my/601126765144
wasap.my/601126765144